Activiteiten

 • Leermiddelenbeurs 2020  Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2020 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal. Gepersonaliseerd leren, digitalisering, opbrengstgericht werken, learning analytics, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren. De IPON Leermiddelenbeurs 2020 wordt georganiseerd in samenwerking met de GEU.
  Lees meer → 

  Expertise summit  Donderdag 6 februari 2020 
  Tijdens IPON 2020 vindt ook Expertise Summit 2020 plaats. Dit programma binnen IPON 2020 is gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders. Het doel van de Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders.
  Lees meer → 

  IPON StartUp Plein  Ook dit jaar is er weer een speciale plek gecreëerd voor de zogenaamde onderwijs start-ups. Uit de vele inzendingen zullen wij ook deze editie maar liefst 12 partijen gaan selecteren. Deze bedrijven stellen zich graag aan u voor op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020.
  Lees meer → 

 • Kennis Arena  De Kennis Arena is het grote podium in het midden van de beursvloer. Gedurende beide dagen zullen hier de keynotes gaan plaats vinden met inspirerende sprekers uit het binnen- en buitenland.
  Lees meer → 

  De IPON Awards 2020  De IPON awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer.
  Lees meer →