Exposant worden?

WAAROM DEELNEMEN?

  • Het interactieve programma van IPON 2022 omvat vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen, gericht op schoolvakken en het curriculum.

  • U heeft direct en gericht contact met uw doelgroep, waarbij werkelijke interactie wordt gerealiseerd.

  • IPON wordt ondersteund vanuit verschillende onderwijsnetwerken, zoals het BIC Netwerk (bovenschoolse ICT-coördinatoren), Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs, PO-raad, ICT Noord, VIVES en Kennisnet. Zij leveren dit jaar weer een actieve bijdrage aan de inhoud van het evenement.

  • De publiciteitscampagne brengt IPON 2022 en de organisatie onder de aandacht bij duizenden potentiële bezoekers/beslissers/afnemers.

  • IPON verwacht meer dan 7.000 bezoekers verdeeld over twee dagen.

BEURSINFORMATIE

Data:
Woensdag 6 en donderdag 7 april 2022

Openingstijden IPON 2022 voor bezoekers:
Woensdag 6 april van 09.30-17.00 uur.
Donderdag 7 april van 09.30-17.00 uur.

Plaats:
Jaarbeurs Utrecht hal 3

Opbouwtijden:
– Opbouw standaard uniforme houtbouw
Dinsdag 5 april van 12.00 tot 20.00 uur.
– Opbouw eigen standbouw
Maandag 4 april van 12.00 tot 20.00 uur.
Dinsdag 5 april van 08.00 tot 20.00 uur.

Dinsdag 5 april om 20.00 dient uw stand gereed te zijn!

Afbouwtijden:
Donderdag 7 april, na afloop van de beurs om 17.00 uur tot 20.00 uur. Vrijdag 8 april van 09.00 – 15.00 uur.

PARTICIPATIE

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kunt u op verschillende manieren deelnemen aan IPON 2022. U kunt kiezen voor een stand op de beursvloer, adverteren in de Vives/IPON-beursgids en/of op de IPON website. Ook kunt u kiezen voor deelname aan het congres- en seminarprogramma en overige interactieve onderdelen. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden levert u optimale exposure op.

CONGRES EN SEMINARS

Tijdens het IPON congres- en seminar programma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programmacommissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminar programma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON AWARDS

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

KUNNEN WIJ JE HELPEN

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact met Marc Post (Partnermanager IPON) via mpost@reshift.nl of bel naar 023 5430000.

Doelgroep

IPON 2020 werd bezocht door meer dan 7500 onderwijsprofessionals. Kijk hier voor alle feiten en cijfers:

Exposanten 2020

Tijdens IPON 2020 stonden de volgende exposanten op IPON:

Aanmelden als exposant

Bent u geïnteresseerd en zoekt u naar meer informatie?