Exposanten

Waarom deelnemen aan IPON 2020?

  • IPON is een onmisbare informatie- en inspiratiebron en ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van ICT-oplossingen, (educatieve) uitgevers, onderwijsorganisaties en veel meer.

  • Het interactieve programma van IPON 2020 omvat vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen, gericht op schoolvakken en het curriculum.

  • U heeft direct en gericht contact met uw doelgroep, waarbij werkelijke interactie wordt gerealiseerd.

  • IPON wordt ondersteunt vanuit verschillende onderwijsnetwerken, zoals het BIC Netwerk (bovenschoolse ICT-coördinatoren), ICT Noord, VIVES, Kennisnet en de GEU. Zij leveren dit jaar weer een actieve bijdrage aan de inhoud van het evenement.

  • De publiciteitscampagne brengt IPON 2020 en de organisatie onder de aandacht bij duizenden potentiële bezoekers/beslissers/afnemers.

  • IPON verwacht meer dan 7.500 bezoekers verdeeld over 2 dagen.

Beursinformatie

Data:
Woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020

Openingstijden beurs:
09.30 – 17.00 uur

Plaats:
Jaarbeurs Utrecht hal 3

Opbouwtijden:
Spoedig meer informatie

Afbouwtijden:
Donderdag 6 februari , na afloop van de beurs om 17.00 uur tot 20.00 uur. Vrijdag 7 februari van 09.00 – 15.00 uur.

Participatie

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kunt u op verschillende manieren deelnemen aan IPON 2020. U kunt kiezen voor een stand op de beursvloer, adverteren in de Vives/IPON-beursgids en/of op de IPON website. Ook kunt u kiezen voor deelname aan het congres- en seminarprogramma en overige interactieve onderdelen. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden levert u optimale exposure op.

Congres en seminars

Tijdens het IPON congres- en seminarprogramma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programmacommissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminarprogramma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON Awards

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

Doelgroep

IPON ontvangt heel veel bezoekers, maar waar bestaan ze dan uit?

Exposanten 2018

Twee jaar geleden stonden er al vele standhouders op IPON.

Aanmelden als exposant

Bent u geïnteresseerd en zoekt u naar meer informatie?