Onderwijsinfluencers op IPON

Niet alleen leerlingen zitten op TikTok, YouTube of Instagram maar ook vele van onze collega docenten. Via memes, vlogs, blogs en video’s nemen influencers als Juffie Iris, Juf Ivana, Meester Stefan en Meester Sander ons dagelijks mee in hun avonturen binnen de school en/of klas. Betere onderwijsambassadeurs zijn er eigenlijk niet te vinden. Hoe leuk is het dan ook dat zij zich fysiek zullen presenteren aan het publiek van IPON via een leuke en innovatieve sessie op het hoofdpodium van IPON.

Schrijf je nu gratis in voor IPON 2022 en kom achter hun gedachtes over onderwijsinnovatie. En wie weet, misschien kom je ze wel tegen op de beursvloer voor een praatje of foto!

Meester Sander

Meester Sander is kleutermeester en schrijft en filmt vol passie over het gebruik van ICT met jonge kinderen, over bewegend leren en nog veel meer. Meester Sander ademt onderwijs. Met ruim tien jaar ervaring in het onderwijs en een jonge geest is hij de vertegenwoordiger van het onderwijs van nu. Vanuit een creatieve en innovatieve invalshoek laat hij zien hoe je het beste uit ieder kind kunt halen. De combinatie van eigenwijze onderwijsnerd en druktemaker met een ideale dosis drive maken van meester Sander een expert in zijn vakgebied. Hij weet alles over ICT en beschikt over de ervaring hoe ICT binnen het onderwijs een meerwaarde kan hebben. Daarnaast loopt meester Sander ook marathons en is hij zich ervan bewust hoe belangrijk beweging is, ook binnen het onderwijs. Een goede balans tussen 21st Century Skills en lekker naar buiten gaan is waar meester Sander volledig achter staat!

Juffie Iris

Snel meer informatie!

Meester Stefan

Snel meer informatie!

Juf Ivana

Snel meer informatie!