Laura Walter-Goudsmit

Met 10 jaar ervaring in onderwijs en ICT en een atypische achtergrond is Laura sinds januari de trotse directeur van Edutrainers, e-learning bedrijf voor onderwijsprofessionals.

Geboren in Frankrijk uit Nederlandstalige ouders brengt ze haar eerste 18 jaar in een dorpje in de Poitou door. Laura wordt meertalig opgevoed en volgt traditioneel klassikaal onderwijs in Frankrijk. Na een jaar als au pair in New York en het afronden van haar studie International Business (BA) in Monterrey (Mexico), vestigt Laura zich mede vanwege een business opportunity in Nederland.

Sinds 2009 is ze actief in de onderwijs- en ICT-markt. In diverse bedrijven begeleidt en faciliteert ze de implementatie en adoptie van technologieën bij tal van onderwijsinstellingen, van primair onderwijs tot mbo. Sindsdien staan bij Laura haar passie voor het onderwijs en de ontwikkeling van de leerlingen en de leraren voorop.

Volgens Laura hebben leraren in een maatschappij die razendsnel digitaliseert, een set nieuwe vaardigheden nodig. Ze ziet het als haar taak lesgevend personeel te ondersteunen bij het verkrijgen en verbeteren van deze digitale didactische competenties. Naast haar rol als directeur zet ze zich in als gastdocent en rolmodel bij VHTO, JINC en Geef IT Door. Ook is ze een actieve deelnemer aan de commissie onderwijs, ICT van NL digitaal en Big Improvement Day.

Als businessvrouw, directeur en eigenaar van Edutrainers, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen, heeft Laura hart en passie voor het onderwijs. Ze streeft naar beter onderwijs door de inzet van technologie. Zodat haar kinderen – maar ook alle andere kinderen – de vaardigheden ontwikkelen waardoor ze optimaal kunnen functioneren in de maatschappij van de toekomst.


Related Sessions

View full schedule