Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 January 2020
Artikel delen

De host van IPON 2020: Milouska Meulens!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Onderwijsinnovatie met behulp van een nieuwe aanpak of technologie. Nieuwe leermiddelen, analytic learning, devices in de klas, artificial Intelligence of virtual reality. De docent van nu staat voor vele nieuwe uitdagingen. Wat is er nieuw, hoe blijf ik bij, hoe gaat onze school om met mediawijsheid of privacy? Kortom: het is belangrijk dat je als onderwijsprofessional op de hoogte blijft. Leer van je collega’s, luister naar praktische en succesvolle cases van andere scholen of professionele dienstverleners.

  De tiende editie van de IPON staat volledig in het teken van kennisdelen. Met meer 144 kennissessie, 120 onderwijstoeleveranciers, speciale pleinen (leermiddelen, start-up, klas van de toekomst) en specifieke deelcongressen (Expertise Summit, Gewoon Speciaal) en bijna 7.000 bezoekers belooft het evenement voor én door het onderwijs weer een spektakel te gaan worden.

  Uw host tijdens IPON 2020: Milouska Meulens

  Milouska is bekend als presentatrice van onder andere Zembla, Jeugdjournaal, kinderen voor kinderen en heeft meegedaan met Wie is de Mol? Voor IPON 2020 zal ze woensdag 5 februari aanwezig zijn op het podium van de Kennis Arena en als host fungeren voor de PO-raad keynote “Samen Slimmer leren” en de IPON Awards 2020.

  Er zijn nog slechts drie weken voordat IPON 2020 van start gaat. Heb je nog geen ticket?
  Registreer hier (gratis) voor een bezoek aan IPON.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS