Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
29 January 2020
Artikel delen

Gratis workshops Presenter 10

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Een Prowise Gebruikersdag bestaat uit een interactieve workshop van ongeveer twee uur. Dichtbij huis, zonder kosten en gericht op het werken met Presenter 10. Vol diepgang, hands-on opdrachten en handige tips waar je direct mee aan de slag kunt. Elke maand staat er een nieuw thema centraal. Omdat je als leerkracht nooit uitgeleerd bent.

  Kies een thema en schrijf je in op een locatie bij jou in de buurt. Elk thema wordt tijdens het schooljaar 2019/2020 in deze regio’s aangeboden: Venray, Tilburg, Dalfsen, Utrecht, Nijmegen, Leiden en Sneek. Zo zijn we altijd een keertje bij je in de buurt! Het thema van de maand oktober, kennismaken met Presenter 10, is succesvol afgesloten. Voor de volgende gebruikersdagen kun je je nog inschrijven:

  Thema januari/februari: samenwerken in Presenter 10

  Je leert hoe je met meerdere collega’s aan dezelfde les kunt werken en hoe je ook met je leerlingen heel eenvoudig interactief samenwerkt. Alle ideeën die je opdoet, zijn direct inzetbaar.

  Thema april: directe feedback in Presenter 10

  Je gaat aan de slag met zelfcorrigerende lesactiviteiten zodat je leerlingen direct feedback krijgen. Het antwoord wordt meteen nagekeken of de oplossing komt tevoorschijn.

  De Presenter 10-workshops worden verzorgd door onze enthousiaste collega’s van het Prowise Educatieteam. Door hun onderwijsachtergrond, passie voor techniek en creativiteit leer je met een glimlach. Ze laten je graag zien welke unieke mogelijkheden Presenter 10 in huis heeft.

  Lees meer over de Prowise Gebruikersdagen en schrijf je in

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS