Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
2 December 2019
Artikel delen

IPON: Young Education Professional Award

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Met trots presenteert IPON een nieuwe Award: De Young Education Professional Award. Deze award is speciaal in het leven geroepen voor studenten van de Pabo en lerarenopleidingen.

  Het lerarentekort in het onderwijs loopt op. In het primair onderwijs is dit nu al het sterkst zichtbaar, maar ook het voortgezet onderwijs heeft een tekort aan leraren voor bepaalde vakken. Dat zorgt voor extra werkdruk. Werkdruk die toch al hoog is. Door het lerarentekort, door passend onderwijs, door veel administratie, door veel contactmomenten met leerlingen en hun ouders, collega’s en externen.

  Klagen helpt niet, daarvoor is ons mooie vak te belangrijk. We moeten samen op zoek naar oplossingen. Technologie kan ons daarbij mogelijk helpen. We zoeken naar creatieve ideeën van jonge mensen die aan het begin van hun onderwijsloopbaan staan. Hoe zou technologie jou en je toekomstige collega’s kunnen ondersteunen bij jouw belangrijke taak? We roepen je op om jouw innovatieve idee met ons te delen. Betrek er gerust collega’s, mentoren, docenten, leerlingen of sociale media bij.

  Meld je hier aan!

   

  Download hier de flyer en hang ‘m op in school

  [pdf-embedder url=”https://vives.nl/wp-content/uploads/2019/12/1019_flyer-IPON-YOUNG-PROFESSIONAL-AWARD-2020_online-2.pdf” title=”1019_flyer IPON YOUNG PROFESSIONAL AWARD 2020_online”]

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS