Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
5 December 2018
Artikel delen

Onderwijssoftware Prowise Presenter volledig gratis

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Alle unieke voordelen van Prowise Presenter zijn vanaf nu voor iedereen volledig gratis toegankelijk. Prowise biedt de interactieve onderwijssoftware namelijk sinds 1 november 2018 compleet kosteloos aan. Dit geldt voor bestaande en nieuwe gebruikers!

  • één account
  • volledig gratis
  • voor nieuwe en bestaande gebruikers
  • alle unieke voordelen van Prowise Presenter
  • geen addertjes onder het gras

  Waarom gratis?

  Prowise wil digitaal onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Leerling of leerkracht. Student of docent. Daarom ontwikkelen ze met een gepassioneerd team soft- en hardware oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken in de klas. Het gratis volledig beschikbaar maken van Prowise Presenter voor iedereen is de volgende stap in het wereldwijd werken aan beter onderwijs. Presenter draait perfect op alle devices en is daarom op school en thuis inzetbaar.

  Voordelen van gratis leerlingaccounts

  Als leerkracht kun je een gratis Presenter-account aanmaken voor al je leerlingen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor spelenderwijs leren, interactieve presentaties en het oefenen van 21e eeuwse vaardigheden. We zetten zes redenen voor je op een rij.

  Interactieve presentaties

  Met een gratis Presenter-account kunnen leerlingen zelf heel eenvoudig interactieve presentaties (zoals spreekbeurten) samenstellen, opslaan of delen. De mediabibliotheek zit vol met geluiden, afbeeldingen, video’s, achtergronden en figuren om mee aan de slag te gaan.

  Deel je lessen met je leerlingen

  Deel de door jou gemaakte lessen eenvoudig met je leerlingen. Zo kunnen ze de behandelde stof nogmaals rustig doornemen voor een toets, een bepaalde oefening herhalen of een gemiste les inhalen.

  Ontdek de andere vier voordelen van leerlingaccounts

  Wat is Presenter?
  Met Prowise Presenter maak je op een eenvoudige, snelle en interactieve manier lessen of presentaties. De slimme onderwijssoftware is 100 procent gratis voor iedereen. Presenter is gevuld met educatieve content en interactieve mogelijkheden voor leerkrachten (instructie), groepen (samenwerkend leren) en leerlingen (verwerking). Voor zowel het primair als voortgezet onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan kant-en-klare leerlijnen, afbeeldingen, video’s, tools, touchtafel-tools en 3D-modellen, maar ook quizzen en mindmaps.

  Maak vandaag nog een gratis Presenter-account aan

  Leer meer over Presenter

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS