Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
14 August 2019
Artikel delen

Prowise Touchscreen genomineerd voor AV-award

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het Prowise Touchscreen is in de race voor een prestigieuze technologieprijs in het Verenigd Koninkrijk. De vakjury heeft het scherm genomineerd voor een AV Award 2019 in de categorie ‘Interactive Technology of the Year’.

  De AV (audio & visual) Awards worden dit jaar voor de 21ste keer uitgereikt en genieten veel aanzien in de technologiewereld. Bedrijven van over de hele wereld maken kans op deze vakprijs, die innovators en kwalitatief sterke producten in het zonnetje zet.

   

  Bediening via lichaamsbeweging

  Het Prowise Touchscreen is uitgeroepen tot finalist in de categorie ‘Interactive Technology of the Year’. Een compliment voor het gehele Prowise-team en een bevestiging van de unieke interactieve mogelijkheden die het Prowise Touchscreen te bieden heeft. Je kunt het scherm namelijk onder andere bedienen zonder het fysiek aan te raken.

  De Prowise MOVE-camera, mogelijk gemaakt door Intel® RealSense™, registreert in combinatie met techniek in het scherm de bewegingen die je maakt. Van deze gegevens wordt een 3D-beeld van jou gemaakt waardoor het scherm je kan volgen en je bewegingen kan koppelen aan commando’s. De Prowise MOVE-camera behoort tot de standaarduitrusting van het Prowise Touchscreen.

   

  Brengt leerlingen in bewegingen

  In het onderwijs brengt Prowise MOVE leerlingen in beweging. Prowise heeft voor MOVE namelijk volledig in eigen beheer educatieve tools ontwikkeld. Omdat de leerlingen voor het Touchscreen staan en fysiek bezig zijn, is het leren ook nog eens gezond. Een perfecte energizer in de klas! Zo integreer je serious gaming en lichaamsbeweging in je lesstof.

   

  Interactie via de webcam

  De Prowise MOVE-camera is ook inzetbaar als normale webcam in combinatie met de vooraf en rechtstreeks op het Touchscreen geïnstalleerde Microsoft Skype-app. De vier in het Prowise Touchscreen verwerkte wide area microfoons herkennen stemmen tot acht meter afstand en zorgen samen met de 2.1 Dolby Audio gecertificeerde soundbar voor unieke mogelijkheden tot leren op afstand. Dit maakt het Prowise Touchscreen de complete conference-oplossing voor scholen, bedrijven en vergaderlocaties.

  Op 11 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. We hebben er alle vertrouwen in dat het Prowise Touchscreen er met de AV Award vandoor gaat.

   

  Meer over het Prowise Touchscreen & Prowise MOVE

  ———————————————————————————————————————————————————————————-

   

  Over Prowise

  Prowise is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en leerlingen en honderden bedrijven in meer dan 24 landen gebruik van de oplossingen van Prowise.

   

  Voor aanvullende vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:

  Jesper Kuijpers, Senior Content Marketeer

  Mobile: +31 613307249

  General +31 (0) 495 49 71 10

  Mail: jesper.kuijpers@prowise.com

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS