Tip hier de redactie
Wie levert wat
Bekijk overzicht

Samenwerken, leren en oplossen

Wij streven naar het beste resultaat. Dit is alleen mogelijk als wij met onze klanten nauw samenwerken. Transparantie en eerlijkheid zijn dan ook onze belangrijkste kernwaarden. Onze adviezen zijn onafhankelijk en meetbaar. Wij implementeren en begeleiden. Service staat bij ons centraal, van het begin tot aan het eind.

Digitaal klaslokaal Technologie in het klaslokaal kan ontzettend leuk, leerzaam en makkelijk zijn. Toch is er vaak nog veel argwaan. Veel voorkomende vragen zijn: Wat als de leerlingen de hele les op sociale media zitten? Of zitten te gamen? Of aan het appen zijn? Dan leren ze toch niks?! Deze zorgen zijn goed te begrijpen, maar eigenlijk niet nodig. Door het gebruik van digitale middelen kun je juist makkelijker monitoren wat er gebeurt in je les. Wil je weten hoe? Wij vertellen het je graag!

Digitale oplossingen

Overal is een oplossing voor, maar niet elke oplossing is perfect voor jou. Daarom luisteren wij naar jouw problemen en voorkeuren, zodat wij de oplossing kunnen bieden die bij jou en je organisatie past. Samen gaan we opzoek naar het juiste product, de best passende dienstverlening en de beste passende service.

Artikel delen

Boerma ICT Onderwijsoplossingen

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS