Tip hier de redactie
Wie levert wat
Bekijk overzicht

itslearning is hét leerplatform ontworpen voor lesgeven. Klik minder en hou meer tijd voor het onderwijs. itslearning is namelijk eenvoudig te gebruiken, bespaart u tijd en werkt in alle lagen van het onderwijs.
Sinds schooljaar ’23/’24 heeft itslearning methode integratie van leermiddelen. Docenten kunnen nu de leermiddelen van hun uitgever rechtstreeks in de planner importeren. En op afzonderlijk elementniveau naar wens arrangeren en verrijken met eigen lesmateriaal of materiaal uit de bibliotheek van itslearning. Leerlingen zien in itslearning, als centraal leerplatform, hun voortgang op al het aangeboden lesmateriaal.

itslearning past binnen iedere vorm van onderwijs: het LMS is flexibel, makkelijk in gebruik en koppelbaar met vele onderwijsapplicaties. Onze LMS automatiseert uw routinetaken, zodat u zich kunt richten op het onderwijs. itslearning is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Van plannen, tot opdrachten en rapporten. Alles wat u nodig heeft, is naadloos verbonden in één LMS-platform.

Kom langs op stand A35 voor o.a. live demo’s en ontdek waarom docenten van itslearning houden

Artikel delen

Itslearning

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS