Tip hier de redactie
Wie levert wat
Bekijk overzicht

Magister is het zorgeloze startpunt van de dag voor alle scholen in het voortgezet onderwijs. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. Om die zorgeloosheid te kunnen bereiken, werkt Magister al meer dan 20 jaar samen met een breed scala aan gebruikers met diverse functies in dito complexe onderwijsprocessen. Ook nu werkt Magister aan een grote vernieuwing.

In het vernieuwde Magister werkt iedere gebruiker vanuit één interface. Docenten, leerlingen én onderwijsondersteunend personeel ervaren en zien dan hetzelfde Magister, een uniek kenmerk in Nederland.

De hoogste veiligheid is bij Magister “gewoon” een zekerheid waar de gebruiker niet over na hoeft te denken. Flexibiliteit in het onderwijs is belangrijk en daarom werkt Magister met inlog via één account op elk device, op elk gewenst tijdstip, vanaf elke plaats.

Ongeacht de onderwijsvisie uw school, nu of in de toekomst, koppelt Magister soepel onderwijsprocessen met de leerlingadministratie, het HR-systeem, de leerlingaanmeld-applicatie, het toetssysteem, de planning-tool voor leerlingen, de rooster-applicatie. Dankzij de modulaire opbouw kunnen uw applicaties eenvoudig integreren met Magister. Waardoor gegarandeerd de focus op de inhoud van het proces blijft!

Magister is onderdeel van Iddink Digital B.V., samen met itslearning en The Implementation Company (TIG), en heeft Sanoma Learning als moedermaatschappij.

Kom kennismaken in Hal 4 stand C48,
of bezoek één van onze sessies (zie planning IPON).

Meer informatie vind je op magister.nl
Artikel delen

Magister

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS