Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
12 June 2015
Artikel delen

Adv: Microsoft Office 365 nu 2 maanden gratis te proberen!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Werkt jouw onderwijsinstelling al in de cloud? Een moderne instelling geeft haar medewerkers de vrijheid om vanaf hun favoriete apparaat te werken, waar en wanneer dan ook. Hiermee kun je niet alleen de flexibiliteit verhogen maar ook de samenwerking in teams vereenvoudigen. Met Office 365 van IS (internedservices) Group kun je nu ook onderweg verder werken, wanneer het jou uitkomt. Geen gedoe meer met lastige bestandsdeling, dure licenties en software-updates.

  Overal werken

  Microsoft Office 365 is hét pakket voor de moderne instelling. Alle programma’s zoals Word, Outlook en PowerPoint kunnen op meerdere devices worden gebruikt en ook lokaal worden geïnstalleerd. Op je werk beginnen aan een document en deze onderweg in de trein op de tablet nog even bijwerken? Samen met een collega aan hetzelfde document werken? Bestanden delen en online vergaderen? Met Office 365 is dat een fluitje van een cent. Altijd en overal werken is eindelijk binnen handbereik. Bekijk deze voordelen en bepaal of jouw instelling hier ook aan toe is.

  1. E-mail, agenda en Office op elk apparaat (pc, mac, telefoon)
  2. Realtime samenwerking van de collega's door bestanden delen en online vergaderingen
  3. Nooit meer betalen voor upgrades
  4. 24/7 Volledig Nederlandse ondersteuning

  Twee maanden gratis proberen

  Microsoft Office 365 bevat dus alles wat je mag verwachten van een modern kantoorsoftwarepakket, inclusief alle voordelen die de cloud biedt. Voor ultiem gemak neem je de dienst af via een certified reseller van Microsoft. IS (internedservices) Group, de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT- en cloud solutions, biedt Office 365 nu aan met 24/7 Nederlandstalige support en twee maanden gratis proberen. Start je gratis proefperiode vandaag nog!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS