Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
3 December 2013
Artikel delen

‘All Eyes on Paris’ simuleert hoe dieren de wereld zien

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Softwareleverancier Dassault Systèmes en mediaspecialist Current hebben een realistische educatieve 3D-experience ontwikkeld, om zelf te kunnen ervaren hoe dieren de wereld bekijken. Op de interactieve website 'All Eyes on Paris' kunnen zowel kinderen als volwassenen via de ogen van een bij, kat, rat, hond, of valk een plein in Parijs ontdekken.

  Dit leerzame educatieve spel is gebaseerd op een interactieve simulatie en wetenschappelijke data over de leefomgeving van alledaagse dieren rondom het beroemde Place Vendôme in Parijs. Om de virtuele 3D-experience te vergroten, bevat de website een aantal mini-games die de speler leert om te gaan met de visuele beperkingen van het gekozen dier.  

  De websitebezoekers worden tevens uitgenodigd om hun experiences te delen en daar met anderen over te chatten en te discussiëren. Alle 3D-simulaties zijn wetenschappelijk en visueel gecontroleerd door drie Franse oogartsen, te weten Dr. Didier Schmidt-Morand, Dr. Laurent Bouhanna and Dr. Jean-Pierre Jegou.

  De Place Vend
</p>
</div>

<div id=

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS