Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 November 2013
Artikel delen

Beterspellen.nl gekozen tot website van het jaar

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De educatieve website beterspellen.nl is door het Nederlandse publiek verkozen tot website van het jaar. De online publieksprijs werd donderdagavond in Amsterdam voor de dertiende keer uitgereikt.

  De site waarmee gebruikers hun kennis van de Nederlandse spelling kunnen bijspijkeren, loste techwebsite Tweakers af als beste website. Beterspellen.nl was ook de beste en populairste websites in de categorie Educatie en Voorlichting.

  De prijzen worden verdeeld in twintig categorieën. Bezoekers kunnen vervolgen stemmen welke website zij in deze categorie de beste vinden. Uiteindelijk rolt er een populairste en beste websites uit voor elke categorie.

  Stemmen

  In iets meer dan een maand tijd ontving de organisator, marktonderzoeksbureau Metrixlab, ruim 864 duizend stemmen. Beterspellen.nl kreeg daarbij de hoogste kwaliteitsbeoordeling van de websites in alle twintig categorieën.

  Tweakers, die de afgelopen twee jaar met de hoofdprijs aan de haal ging, won de prijs voor beste nieuws- en informatiewebsite, terwijl NU.nl de populairste is in dezelfde categorie. Videowebsite Youtube is de grote winnaar in de categorie media en entertainment, terwijl Zylom de beste en populairste spelletjeswebsite is.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS