Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
23 July 2015
Artikel delen

BIS sluit strategische alliantie met Microsoft voor levering Microsoft Surface Hub in de Benelux

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BIS maakt vandaag bekend een strategische alliantie te hebben gesloten met Microsoft voor het adviseren, leveren en onderhouden van Microsofts nieuwste collaboration oplossing: Microsoft Surface Hub. Met de Microsoft Surface Hub krijgt BIS een oplossing in zijn assortiment om het interactief, remote en visueel samenwerken in groepen mogelijk te maken.

  Technologie voor groepen

  Wereldwijd is een aantal trends zichtbaar met betrekking tot de manier waarop mensen in een zakelijke omgeving overleggen en vergaderen. Deze trends zijn o.a. het gegeven dat 54% van alle vergaderingen wereldwijd inmiddels één of meerdere remote deelnemer(s) heeft, het aantal mobiele werknemers sinds 2005 met maar liefst 80% is toegenomen en er nieuwe soorten ruimtes worden ontworpen om samenwerken in en tussen groepen te simuleren. Opvallend hierbij is dat de technologie geen gelijke tred lijkt te houden met de wijzigende manier van werken; althans wat het samenwerken tussen groepen betreft. Maar dat is nu veranderd. Dankzij Microsoft Surface Hub.

  Geïntegreerde manier van samenwerken

  Microsoft Surface Hub is een oplossing voor (online) collaboration, waarin alle onderdelen, zoals hardware en applicaties, op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. Twee formaten displays (55 en 84 inch/140 en 213 cm), camera’s en speakers zorgen – samen met een Windows 10 omgeving met Office en nieuw ontwikkelde apps – voor beschikbaarheid, kwaliteit, interactie en productiviteit.  

  Dankzij de nieuwste technologieën voelen deelnemers zich meer betrokken, zijn ze voor iedereen zichtbaar en kunnen – waar ook ter wereld – hun input geven, content delen (ook draadloos) en aantekeningen maken. Een remote deelnemer toevoegen? Met digitale post-its brainstormen? Input tijdens meerdere sessies gebruiken? Andere content invoegen? Aantekeningen en afspraken via e-mail verspreiden? Een enkele “tap” is voldoende. En na afloop zorgt het systeem zelf voor een schoon bord. Klaar voor nog meer goede ideeën en efficiënte brainstormsessies. En een veilig idee!

  Nieuwste technologie, nieuw tijdperk

  Jean Pierre Overbeek – CEO van de internationale BIS Group – voorziet veranderingen in de manier waarop groepen samenwerken: “Net zoals de PC invloed heeft gehad op de productiviteit van de individuele medewerker, zo zal de Surface Hub impact hebben op de productiviteit van teams. Het is waar dat ook andere fabrikanten tools ontwikkeld hebben om als groep(en) samen te werken, maar Microsoft Surface Hub is wereldwijd het eerste platform waarin alle essentiële elementen om de “kracht van de groep” te maximaliseren zijn geïntegreerd en op elkaar afgestemd. In dat opzicht staan we met deze technologie voor mijn gevoel aan de vooravond van een nieuw tijdperk.”

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS