Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
28 October 2008
Artikel delen

Brede School KubusQuiz: de kennisquiz over brede scholen

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De brede school kent vele gezichten. De ene school doet veel aan cultuur, de andere vindt sport belangrijk en weer een andere school kiest voor extra uren techniek. Met de KubusQuiz benadrukt BredeSchool.nl die veelzijdigheid.
  Elke twee weken testen we de brede schoolkennis van de deelnemers in een nieuwe ronde.  In totaal speelt BredeSchool.nl  de komende drie maanden zes rondes. Per spelronde zijn er tien winnaars. Alle winnaars ontvangen een prijzenpakket voor de leerlingen en een taart voor het team. Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling wordt op 28 januari 2009 de eindronde gespeeld. Zes teams spelen dan om de hoofdprijs: een geheel verzorgde schoolreis voor een klas of een teamexcursie. Iedereen kan meedoen, maar de prijzen gaan de school die bij inschrijving wordt opgegeven. Meedoen is simpel! Ga naar www.bredeschool.nl/kubusquiz en beantwoord de vragen.  De actie loopt tot en met 20 januari 2009.

  Onderwijs op de brede school
  Brede scholen winnen terrein in Nederland en de kans is groot dat uw zoon, kleindochter of buurmeisje les krijgt op een brede school. Binnen de brede school werken verschillende organisaties samen om de ontwikkeling en talenten van uw kinderen te verbeteren. Ook zijn bijvoorbeeld kinderopvang, sportclub, bibliotheek of buurtvereniging vaak in de brede school te vinden.

  Over BredeSchool.nl
  De website BredeSchool.nl is een kenniscentrum voor iedereen die met een brede school te maken heeft: beleidsmakers, leerkrachten, managementteam, coördinatoren, ambtenaren, studenten en ouders. BredeSchool.nl biedt dagelijks het belangrijkste nieuws rond brede scholen en bestaat uit een agenda, thema’s, interviews en een literatuurlijst.  De website wordt jaarlijks bezocht door bijna 100.000 unieke bezoekers.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS