Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
24 June 2014
Artikel delen

Brede School St. Martinus in Zevenaar wint Classroom Makeover

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Brede School St. Martinus in Zevenaar is de winnaar geworden van de Win een Complete Classroom Makeover wedstrijd van Acer. De prijs met een totale waarde van € 15.000 – werd vorige week tijdens een feestelijke bijeenkomst op school overhandigd door Marc Pauly, directeur van Acer Benelux.

  Begin dit jaar heeft Acer de Win een Complete Classroom Makeover wedstrijd uitgeschreven. Scholen in Nederland maakten daarbij een kans op een compleet ingerichte klas met Acerhardware ter waarde van € 15.000 door op een originele manier uit te leggen waarom hun klas een Complete Classroom Makeover verdiende. Uit de 72 aanmeldingen werd de inzending van klas 5 en 6 van Brede School St. Martinus als winnaar uitgekozen. Bekijk hier de winnende inzending: .

  Als winnaar van de Acer Complete Classroom Makeover krijgt de Brede School St. Martinus de beschikking over 30 Acer TravelMate B115 laptops met touch scherm, 3 Aspire Z3-610 All-in- One PC's met touch-scherm en toetsenbord voor de leerlingen, plus een Acer TravelMate X313 convertible notebook/tablet met extra 27” touch monitor voor de leerkracht. Met de meegeleverde Acer Classroom Manager software is de leerkracht in staat vanaf zijn of haar eigen computer grip te houden op de computeractiviteiten van de leerlingen en ze interactief te begeleiden en te ondersteunen. Daarnaast biedt Acer Classroom Manager allerlei praktische functies voor het beheer en efficiënt gebruik van de computervoorzieningen, de planning van lesactiviteiten en het testen en beoordelen van leerlingen. 

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS