Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
17 October 2008
Artikel delen

Centraal kennis- en carri

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Volkskrant Banen, het carrièreplatform voor hoogopgeleiden die weten hoe werk werkt, introduceert www.volkskrantbanen.nl/onderwijs. Deze site richt zich op docenten met een specifieke vacature-zoekfunctie, informatie over scholen, carrière-informatie, mogelijkheid tot delen van kennis en actualiteiten. De site is onderdeel van een bredere aanpak waarbij Volkskrant Banen zich richt op het vergroten van selectief bereik in specifieke vakgebieden.

  Volkskrant Banen Onderwijs richt zich op docenten in het middelbaar, MBO, HBO en universitair onderwijs. Het biedt actualiteiten en ontwikkelingen in het onderwijs door middel van nieuwsberichten, achtergrondinformatie en een agenda. Daarnaast helpt een speciale onderwijs-zoekfunctie bij het vinden van een vacature die voldoet aan de gestelde wensen en eisen. Columns en een discussienetwerk stimuleren docenten bij het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Gebruikers kunnen een testlab inzetten om zichzelf als onderwijzer te testen. Tevens geeft de site een overzicht van evenementen  waarmee een onderwijzer zich verder kan ontwikkelen.

  Mateo Mol, uitgever van Volkskrant Banen: “Volkskrant Banen heeft de keuze gemaakt om verder te groeien van bereik naar selectief bereik. Met de doelgroepsite Onderwijs willen we docenten inzicht geven in hoe werk voor hen werkt. We onderscheiden ons van andere carrièresites omdat die zich veelal alleen richten op vacatures. Wij bieden een mix van wat carrièresites en onderwijssites nu bieden, plus wat extra. De portal biedt docenten naast functiespecifieke vacatures vooral veel informatie en tools.”

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS