Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
13 September 2011
Artikel delen

Cinekid

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Cinekid organiseert tijdens het festival een inspiratiemiddag kind & (nieuwe) media voor volwassenen in het MediaLab. Tijdens deze middag, op donderdag 13 oktober van 15.00 t/m 17.30 uur, stelt Cinekid het MediaLab open voor leerkrachten en belangstellenden.

  Om kinderen te kunnen begeleiden en ondersteunen in de wereld van (nieuwe) media is het belangrijk om als volwassenen op de hoogte te zijn van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van kinderen, media en educatie. De inspiratiemiddag kind & (nieuwe) media bestaat onder andere uit een MediaLab Ervaring en diverse lezingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kinderen en (nieuwe) media.

  Sprekers die dag zijn Paulien Dresscher (Hoofd Nieuwe Media) en Ilma van de Beek (Hoofd Educatie) van Cinekid. Andere sprekers zijn onder andere Graham Smith (Media Kunstenaar), Adriaan Wormgoor (Game Developer) en de Kunstenaars/Ontwerpers Theodore Watson (UK) en Emily Gobeille (US).

  Het MediaLab brengt kinderen tijdens het festival in aanraking met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van media zoals games, websites en installaties. Ook zijn er diverse workshops waarin kunstenaars samen met kinderen mediaproducties maken. Met het MediaLab heeft Cinekid een gelegenheid gecre

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS