Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
27 August 2008
Artikel delen

Codename Future lanceert Young Reporters

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Codename Future lanceert youngreporters.nl, dé publicatiesite voor leerlingen. Zij publiceren hier filmpjes en fotoreportages over actuele thema’s. Ze presenteren hun kennis in een multimediale vorm, zodat ze leren op een manier die bij hen past.

  Na een vakantie MSN’en, gamen en televisiekijken gaan leerlingen terug naar de boeken en de overhoringen…. Tenzij ze met Codename Future werken! Codename Future zet projecten uit in het voortgezet onderwijs, die passen bij de huidige jongerengeneratie. De basis voor de projecten zijn digitale lessen, gericht op het motiveren en activeren van leerlingen. Jongeren gaan zelf op onderzoek uit en laten zien wat ze hebben geleerd in een film- of fotoreportage.

  De lessen en projecten van Codename Future gaan over de meest uiteenlopende thema’s, zoals drugs, kinderrechten, gezond eten en duurzaamheidnatuur en milieu en ondernemerschap. De organisatie ondersteunt scholen bij het voorbereiden en uitvoeren van projecten. Codename Future is actief op ± 200 scholen in Nederland.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS