Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
3 October 2017
Artikel delen

CodeWeek 2017 lespakketten

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Dit jaar vindt van 7 t/m 22 oktober de CodeWeek 2017 plaats. De Codeweek vraagt aandacht voor het belang van leren programmeren. In deze nieuwsbrief o.a. tips & tricks om kinderen enthousiast te maken voor het leren programmeren! Ook vindt u lesmateriaal bij mediawijsheid, zoals tools voor kinderen hoe ze om kunnen gaan met internet en social media.

  Mediawijsheid

  Leren programmeren helpt kinderen te doorgronden hoe dingen werken, ideeën te verkennen en dingen te maken. Dit is bijvoorbeeld handig voor een toekomstige opleiding en carrière, maar ook gewoon erg leuk! Welke droom maak jij waar met code? Vind hier allerlei verschillende lespakketten met als onderwerp mediawijsheid. De opties verschillen van proeflessen en gratis lesmethodes tot abbonmenten. 

  Social Media

  Een voorbeeld van de lespakketen is het sociaal media certificaat van Social Media Wijs. Aan de hand van praktische online en offline opdrachten worden leerlingen bewust gemaakt van de impact en werking van internet en sociale media. In deze proefles leren de kinderen wat internet en sociale media zijn en wat de gevolgen van deze media kunnen zijn.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS