Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
3 June 2010
Artikel delen

Complete digitale lessen in de zaakvakken op www.verrijkingsstof.nl

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Een les over mammoetkiezen, de snelheid van het geluid of overleven op de Noordpool? Met verrijkingsstof.nl haalt u de expertise van diverse Nederlandse kennisinstellingen naar de klas. Aan de hand van foto’s, films en een vracht aan informatie gaan leerlingen zelf op onderzoek uit. Originele onderwerpen komen tot leven met speelse werkvormen en praktische opdrachten. Verrijkingsstof.nl biedt prikkelende lesstof voor het voortgezet- en basisonderwijs waar u meteen mee aan de slag kunt.

  Bij de Nederlandse kennis- en erfgoedinstellingen wemelt het van de verborgen schatten en verhalen die liggen te wachten om ontdekt en verteld te worden. Verrijkingsstof.nl giet deze kennis in digitale lessen. Met speelse werkvormen en praktische opdrachten op het gebied van aardrijkskunde, biologie, geschiedenis en natuurkunde gaan uw leerlingen zelfstandig op onderzoek uit. De lessen zijn geheel kosteloos te gebruiken ter verrijking of vervanging van uw lesprogramma en sluiten aan op het curriculum.

  Dat er gebruik wordt gemaakt van innovatieve digitale gereedschappen, zoals interactieve quiz-applicaties, webconferencing en digitale meetinstrumenten, werpt zijn vruchten af.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS