Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
8 February 2011
Artikel delen

Conferentie Clouds over IT? IT vandaag en morgen

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Donderdag 10 februari organiseert HP gebruikersvereniging Interexperiece de conferentie Clouds over IT? IT vandaag en morgen. Cloud computing stuwt IT naar een nieuw level. De conferentie ontrafelt de hype en de belofte en volgt de ontwikkeling naar een mainstream technologie. Deze bijeenkomst vindt plaats in NBC te Nieuwegein, van 11.00 – 16.00 uur.

  Clouds over IT? gaat in op de vele facetten rond cloud computing. Van strategie, beheer & beheerdruk en klantrelaties tot infrastructuur & bedrijfsprocessen, kosten en beveiliging.

  Dagvoorzitter is Leo van Schie, directeur Partner Performance. Na twintig jaar in verschillende rollen – met een focus op effectieve business partnerships – kent Leo de wereld van ICT. Van Schie is bestuurlid van Connect Worldwide en oud bestuurslid van Interexperience.

  Sprekers
  – Bart Hogendoorn – directeur HP Nederland. Van 2008 tot begin 2010 was Hogendoorn ceo van Ctac. Daarvoor werkte hij tien jaar voor bedrijfssoftware leverancier SAP.
  – Erik de Muinck Keizer – manager Google Enterprise Benelux. Cloud expert De Muinck werkt sinds 2007 voor de enterprise organisatie van Google Benelux. Daarvoor was hij werkzaam bij Lucent Technologies als business development manager en in en commerci

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS