Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
12 July 2016
Artikel delen

Dankjewel

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  In deze 150e Vives willen we een aantal mensen in het zonnetje zetten.

  Onze vragenstelsters.
  Carla Desain vragen we vaak als vliegende reporter die bij een evenement wat passend is bij ons magazine verslag doet. Carla is een dijk van een interviewer en kan vooral met de Klant is Koning erg goed uit de voeten.
  Brigitte Bloem vragen we voor de portretten van mensen die wij het hemd van het lijf willen laten vragen. Zij gaat kritische vragen zeker niet uit de weg.
  Christie ManintVeld, is nog zo’n topvragenstelster en blijft mensen van onze wensenlijst lastigvallen tot ze zich laten interviewen. Ook zij gaat graag het gesprek aan voor Klant is Koning.
  Christa Rompas heeft geen moeite met een gesprek over alle facetten van onderwijs en ook haar sturen we op pad om door te vragen.
  Al deze vragenstelsters hebben een heerlijke en eigen schrijfstijl, zodat er voor jullie als lezers ook lekker gevarieerde artikelen ontstaan.

  Onze vaste rubrieken.
  Majorie Weistra vult al jaren de workshop pagina, waar zij een uitgebreide beschrijving geeft van een tool of softwarepakket. Een stappenplan en didactische tips en natuurlijk de bijbehorende afbeeldingen mag in Vives niet ontbreken.
  Tessa van Zadelhoff is een inhoudsdeskundige en tester van gadgets en goodies.
  Timon Bos vult al jaren de pagina’s met onderwijslinks, hij speurt het internet af naar zinvolle en bij het thema passende websites.
  Leen Shames schrijft vooral over speciaal onderwijs en recenseert in de rubriek Eduware producten, software of webtools. Dit betreft veelal betaalde producten.
  Arnold Grifffin is de boekenman hij leest heel wat af voordat hij zijn reviews inlevert.
  Marieke van Osch is altijd de drijvende kracht geweest om de Eduapps te beschrijven.

  De mannen met een mening

  We laten de inhoud van Olaf de Groot zijn betekening en de Column van Albert Lubberink met rust, zij zijn vrije vertolkers van het gekozen thema. Olaf tekent en Albert schildert met woorden, beiden doen dat naar eigen inzicht.

  Aad van der Drift krijgt regelmatig de vrije hand om verslag te doen van een evenement, wij sturen hem soms lekker op reis want echt rijk wil hij niet worden van de artikelen die hij levert.

  Naast de vaste schrijvers, vragen we voor elk Vives Magazine mensen uit ons netwerk om een bijdrage te leveren. Dit kan gaan om een Startup een Onderwijsondernemer of gewoon iemand met een goed idee en een lekkere pen.

  De bureauredactie van Reshift (de uitgever) zorgt als laatste dat de artikelen na inlevering door de spellingscontrole gaan. Daarna worden de artikelen voorzien van opmaak en vormgeving.
  Bij Reshift komen ook de advertenties (de drijvende kracht van Vives) binnen.

  Zonder deze club mensen zou Vives niet kunnen bestaan en daarom verdienen zij in deze 150e Vives een 10 met een griffel.
  Op naar Vives 151………met als thema: Tablets, de wonderpil van onderwijs?

  Je wordt bij deze als lezer van harte uitgenodigd om suggesties voor komende Vives Magazines te doen. Waarover wil jij meer weten en lezen? Wie zouden we moeten laten bevragen?

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS