Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
9 September 2008
Artikel delen

De nieuwe website van Vives!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Tegelijk met de start van het nieuwe schooljaar hebben wij onze vernieuwde website gelanceerd. Zoals u kunt zien heeft deze site met actuele informatie over onderwijs en ict niet alleen een nieuw uiterlijk, u kunt nu ook online te discussiëren met collega’s uit het onderwijsveld.

  Meer dan 1500 actuele links

  Neem vooral ook even een kijkje in de linkbibliotheek, een van de hoogtepunten van de site. We hebben in de negen jaar dat Vives bestaat een bestand van meer dan 1500 links opgebouwd. Deze links hebben we geactualiseerd en ze zijn makkelijk te vinden m.b.v. de nieuwe zoekmachine. Verder kunt u links aanmelden

  Vertrouwde inhoud
  De inhoud van de site blijft vertrouwd. De
  columns en de softwarerecensies, die in het vakblad Vives verschijnen, zullen ook elke maand online te lezen zijn. In de onderwijsagenda vindt u alle belangrijke onderwijsevenementen. Elke dag plaatst de redactie relevante nieuwsberichten. Nieuw hierbij is de mogelijkheid om op deze berichten te reageren. Zo kan er per bericht een discussie ontstaan. Maar voor de echt grote discussies is er het Vives-forum (zie Vives-Forum). Een plek voor alle belangstellenden om gedachten uit te wisselen over zaken die te maken hebben met onderwijs en ict.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS