Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
7 November 2016
Artikel delen

De NOT 2017 komt eraan!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Heb jij hem al in je agenda staan? Van 24 tot en met 28 januari 2017 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de NOT 2017 weer plaats. De vakbeurs voor iedereen die werkt in het onderwijs biedt weer veel nieuws, interessante lezingen en workshops.

  Verwacht veel inhoudelijke sessies waaruit je kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over ICT en onderwijs, virtual reality in de klas, nieuwe lesmethodes, gebouwontwikkeling en muziekonderwijs. Er zijn ook veel exposanten die hun nieuwe producten willen laten zien en vergeet de Innovatie Awards niet. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de NOT 2017.

  Presentaties & Workshops

  Zoals elk jaar zullen er ook tijdens de NOT 2017 weer tal van presentaties en workshops worden gegeven. Deze workshops en presentaties snijden actuele onderwerpen aan en zorgen voor nieuwe inzichten en ideeen over deze onderwerpen. Voor het volledige programma kun je hier terecht.

  Maak kennis met Klasse!

  Tijdens NOT wordt de methode ‘Klasse!’ voor het Duits gelanceerd. In deze nieuwe methode worden alledaagse opdrachten gecombineerd met opdrachten in beroepsgerichte context. Uitgever Deviant biedt nog meer nieuws: les burgerschap waarin de Amerikaanse verkiezingen centraal staan en de 3D Virtual Interactive Presentation Room (3D VIP Room). Ontdek het op de stand

  Breng je stem uit!

  Alle inzendingen voor de Innovatie Awards zijn binnen. Naast de prijzen die de vakjury uitreikt, is er ook een publieksprijs. Voor deze hebben wij jouw stem nodig. Kijk op de website voor alle inzendingen en stem op jouw favoriet. Dat doe je tot 23 januari 12.00 uur. Lees hier meer over de Innovatie Awards.

  Kom met korting met de trein

  Kom jij met de trein naar de beurs? Dat komt goed uit, want de NS heeft een mooie actie voor je. Je krijgt namelijk 20% korting op je treinkaartje. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op de website.

  Zoals je ziet is er dit jaar weer genoeg te doen, dus meld je snel aan en tot op de NOT 2017!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS