Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
24 January 2013
Artikel delen

Drie winnaars publieksprijs NOT Innovatieroutes 2013 bekend

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het publiek heeft gekozen. De drie winnaars van de NOT Innovatieroutes voor po, vo en mbo zijn bekend. De winnende innovaties zijn: de Taal actief 4 oefensoftware van Malmberg (po), de Schooltas app van ThiemeMeulenhoff (vo) en Startrekenen 3D van Uitgeverij Deviant(mbo). De Nationale Onderwijstentoonstelling, de vakbeurs voor onderwijsprofessionals, vindt tot zaterdag 26 januari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.


   


  Malmberg Taal actief 4 oefensoftware (po)


  Deze nieuwe generatie oefensoftware van Uitgeverij Malmberg is zelfsturend en intelligent. De leerkracht zet leerstof eenvoudig klaar en kan resultaten makkelijk volgen. De leerling navigeert makkelijk en kan er zelfstandig mee werken. Klik hier voor meer informatie.


   


  Thieme Meulenhoff Schooltas (vo)


  Schooltas biedt alle leerlingen en docenten in PO, VO en MBO de boeken van Thieme Meulenhoff op een iPad, laptop, PC of tablet. De app toont niet alleen boeken, maar het is ook mogelijk om zelf links, audio, en video toe te voegen en uit te wisselen. Hierdoor werken leerlingen en docenten samen in de klas en daarbuiten. Info via www.schooltas.net.


   


  Uitgeverij Deviant Startrekenen 3D (mbo)


  Speciaal voor leerlingen in het vo en mbo heeft Uitgeverij Deviant Startrekenen 3D ontwikkeld. Startrekenen 3D is een educatieve game ter ondersteuning van het vak rekenen op 1F-, 2F- en 3F-niveau. In Startrekenen 3D oefent de leerling met contextrijk rekenen in een herkenbare virtuele wereld. Kijk hier voor meer informatie.


   


  Genomineerd


  In totaal zijn 36 innovaties genomineerd door een vakjury voor deelname aan de drie innovatieroutes voor po, vo en mbo op de NOT. Meer informatie over alle genomineerden is te vinden op www.not-online.nl via de tabbladen po, vo en mbo. Bij alle nominaties gaat het om nieuwe leermiddelen of hulpmiddelen die het onderwijsproces kunnen verbeteren of krachtiger kunnen ondersteunen.


   


  Bezoekers van de NOT kunnen nog tot en met zaterdag 26 januari zelfstandig of met een gids de innovatieroutes volgen. Meer informatie over de NOT is te vinden via www.not-online.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS