Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
25 October 2016
Artikel delen

Eerste Hulp Bij Surprises + Winactie!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Dit jaar kan het niet meer misgaan met het maken van de surprises, want de coolste wetenschapper van de TU-Delft helpt ons! Rolf Hut heeft een boek geschreven over hoe je knotsgekke surprises maakt en wij willen je daar even over tippen. Rolf is bekend van zijn eerdere boek, "Rolf's maakbare wereld", dat in 2015 is verschenen.

  Wanneer je nu thuis of op school aan de lootjestrekkerij gaat beginnen, is het misschien slim om er stiekem dit boek met knotsgekke surprises naast te leggen. Weg met de drollen van ontbijtkoek en de rollades van watten en stroop.
  De tekeningen van Marten Hazelaar laten je stapsgewijs zien hoe je een fantastische surprise maakt en maken het een boek een must have en een lust voor het oog. Hierover is in elk geval geen discussie! 

  Wij mogen van Xander Uitgevers 1 exemplaar van het boek verloten. Wat moet je daar voor doen? Laat hieronder in een originele reactie aan ons weten waarom jij het boek van Rolf Hut wilt winnen. Mocht je niet gewonnen hebben dan kun je hier meer lezen over het boek en waar het te bestellen is.

  Veel knutselplezier!

   

  <a data-cke-saved-href="https://reshift.wufoo.com/forms/qgcu1s1qqqtml/" href="https://reshift.wufoo.com/forms/qgcu1s1qqqtml/">Fill out my Wufoo form!</a>

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS