Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
30 July 2015
Artikel delen

Elke dag gratis webinar in de Freelunch Summer School

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Deze zomer organiseert Freelunch de “Freelunch Summer School”, een programma in samenwerking met Uitgeverij Thema, NIMA en Socialmedia.nl om werkend Nederland elke dag om 12:15 uur een inspirerend webinar te bieden. In augustus vinden de twintig live webinars plaats. De webinars zijn gecategoriseerd in vijf verschillende thema’s: Persoonlijke Ontwikkeling, Communicatie, Management & Coaching, Marketing en Trends. 

  Op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling kun je bijvoorbeeld de creativiteit in jezelf naar boven halen met TEDx spreker en schrijver Harry van der Schans. Voormalig acteur Jeu Consten gaat in op de kenmerken van een goede presentatie tijdens een sessie Communicatie. Trends als Google’s Internet of Things en Facebook’s Virtual Reality worden toegelicht door Remco Vroom, director en partner van TABWORLD. Ter afsluiting van het programma geeft Anje-Marijcke van Boxtel, coach van het Volvo Ocean Race Team, een minicursus coaching.

  Je bepaalt zelf welke webinars je volgt; op de website kun je je eigen agenda samenstellen. Deelname is gratis en tijdens de uitzendingen kun je live vragen stellen aan de sprekers!

  Zo word je ook deze zomer, elke lunch bijgepraat en geïnspireerd.

  Freelunch is een initiatief van OnlineSeminar en biedt nieuwe zakelijke inzichten in de vorm van live, interactieve webinars. In een minicollege van 30 minuten word je bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs.

  Meer informatie over het programma is te zien op www.onlineseminar.nl/freelunch.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS