Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
29 September 2008
Artikel delen

Gezonderwijs.nl nu ook voor het voortgezet onderwijs!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Al ruim een jaar biedt Gezonderwijs.nl voor basisscholen hét overzicht van lesmateriaal over gezond eten en bewegen. Vanaf half september is nu ook de portal voor het voortgezet onderwijs geopend.
   
  Na een succesvol eerste jaar, waarin de site al vele onderwijsprofessionals wegwijs maakte in het grote aanbod aan projecten voor het basisonderwijs, is nu ook het voortgezet onderwijs aan de beurt. Op de website kan de bezoeker door een digitale school dwalen. In iedere ruimte – bijvoorbeeld de gymzaal, het theorielokaal en de kantine – komt hij lesmateriaal tegen. De projecten en lespakketten zijn gerangschikt per vak en met name interessant voor de lessen biologie/verzorging, lichamelijke opvoeding, maatschappijleer en de mentorles. Ook kan eenvoudig gezocht worden op trefwoord. Meer weten? Kijk op www.gezonderwijs.nl!

  Gezonderwijs.nl is een samenwerking van Jump (jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting), Voedingscentrum, Nederlandse Zuivelorganisatie en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS