Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
29 July 2013
Artikel delen

Goed voorbereid starten in groep 5 met de nieuwe spellingapp van Malmberg

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Uitgeverij Malmberg lanceert speciaal voor de vakantieperiode een spellingapp, specifiek voor kinderen uit groep 4 die goed willen starten met spelling in groep 5. Na de zomervakantie is kennis over spelling vaak wat weggezakt. Om toch een goede start te maken heeft Uitgeverij Malmberg de spellingapp Taal actief ontwikkeld, speciaal voor de vakantieperiode. De spellingapp daagt kinderen op een speelse wijze uit woorden te spellen en zo punten te sparen. De app past zich aan het niveau van het kind aan.

  De spellingapp lijkt op een game en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen worden uitgedaagd om woorden te leggen. Met ieder goed antwoord scoren zij punten. Spelenderwijs gaan ze beter spellen.

  De spellingapp sluit naadloos aan bij de leerlijn in Taal actief (taal methode van Malmberg) en ‘Gerrit’ is gastheer. Kinderen gaan zelf aan de slag en worden uitgedaagd. De spellingapp is adaptief en past zich aan het niveau van het kind aan. De app is dus nooit te moeilijk of te makkelijk. Ook wordt er bij iedere spellingscategorie hulp geboden. Met deze app starten leerlingen makkelijker in groep 5 met spelling.

  De app kost

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS