Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
26 August 2010
Artikel delen

Gratis Frans leren via iPhone met de iFrans taaltrainer start app

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Liet het in de Franse taal gespecialiseerd taleninstituut Interculture eind juni weten maar liefst 7 apps te lanceren om gemakkelijk onderweg Frans te leren, nu is daar alweer een 8ste iFrans app aan toegevoegd. Deze iFrans taaltrainer start bevat geselecteerde onderdelen van alle eerder beschikbare apps, en is daarmee de perfecte introductie op mobiel Frans leren.

  In ruim een half uur kan men kennismaken met gevarieerde oefeningen. Je oefent Franse woorden, werkwoorden, gesprekszinnen, en leert Frans om te kunnen reizen, verblijven, uitgaan, telefoneren en de Franse getallen moeiteloos te hanteren. Alles is direct toepasbaar in gesprekken met Fransen.

  “Deze app is gratis, en daarmee extra drempelverlagend voor wie zijn of haar Frans wil verbeteren. Onze 7 iFrans taaltrainer apps zijn zeer goed aangeslagen. Binnen een week was de iFrans woordtrainer al ruim 5000 keer gedownload. En nu willen we iedereen in de gelegenheid stellen kennis te maken met de kracht van mobiel leren, en daarom blijft deze nieuwe iFrans start app gratis”, aldus Cobien Heemskerk van Interculture.

  De iFrans taaltrainer start app is geschikt voor de iPhone, iPod touch, en de iPad
  De 8 apps – alle iFrans genaamd – zijn gebaseerd op de reeks taaltrainers Frans audio-cd’s, die zijn omgezet naar iPhone applicaties. De apps vari

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS