Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
7 April 2020
Artikel delen

Hulplijn thuisonderwijs live!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Vanaf vandaag is de onafhankelijke hulplijn voor thuisonderwijs van de Stichting FutureNL live: ‘Eerste Hulp Bij Onderwijs op afstand’

  Vorige week voerde de stichting een onlineonderzoek uit onder scholen en inventariseerde de grootste vragen die nu leven. Op de website is een duidelijk overzicht gemaakt van deze onderwerpen. Leerkrachten zien momenteel door de bomen het bos niet meer ook door het aanbod van alle veelal commerciële partijen.  Per onderwerp worden beschikbare tools doorgenomen zodat leerkrachten en docenten gericht aan de slag kunnen met hun specifieke vraag.

  Stichting FutureNL draagt op een onafhankelijke manier bij om het thuisonderwijs in Nederland zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

  Doelstelling stichting FutureNL
  Visie: ‘FutureNL wil het toekomstperspectief van Nederlandse leerlingen vergroten door het ontwikkelen van digitale vaardigheden’

  FutureNL is een onafhankelijke stichting met ANBI-status. Onze primaire doelgroep, leerkrachten (PO) en docenten (VO), inspireren we positief en laagdrempelig, we sluiten aan bij de behoefte en praktijk van alledag. Wij benaderen de digitalisering van de maatschappij vanuit de kansen die dit geeft, waarbij ethiek een belangrijke invalshoek is. Door kennis van de realiteit te geven vergroten we het digitale bewustzijn van kinderen zodat zij zelf autonome keuzes kunnen maken.

  Klik hier om de hulplijn van FutureNL te bekijken.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS