Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
27 January 2014
Artikel delen

Iedereen kan een kei worden in wiskunde met STUDYSTEPS

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Recent onderzoek* heeft uitgewezen dat wiskunde leren een kwestie van oefenen is. Of je nu een wiskundeknobbel hebt of niet: oefening baart dus echt kunst! StudySteps is het online platform voor onderbouwleerlingen van havo en vwo, waarmee zij hun kennis van wiskunde kunnen bijspijkeren. StudySteps is ontwikkeld in samenwerking met wiskunde experts en biedt een praktische en overzichtelijke manier om stap voor stap het vak onder de knie te krijgen. Naast tips en adviezen die bij het maken van de opdrachten worden gegeven, staat ook een persoonlijke wiskundecoach voor de leerling klaar om vragen aan te stellen. Met StudySteps kan iedereen een kei worden in wiskunde!

  Aan de slag met StudySteps
  Met StudySteps kies je de onderwerpen die je wilt oefenen. Alle onderwerpen sluiten aan bij de wiskundemethode van school en de proefwerken die je moet maken. Je kunt onbeperkt oefeningen maken die je zelf kiest of je maakt een studieplan. StudySteps geeft stap voor stap uitleg, tips en motiveert je om te blijven oefenen. En mocht je er even niet uitkomen, dan kun je hulp vragen aan de online wiskundecoaches, die iedere dag voor je klaar staan. StudySteps biedt verschillende abonnementsvormen en leerlingen kunnen een week lang gratis kennis maken met het online platform.

  Wiskunde hoeft niet langer een struikelblok te zijn!

  Wiskunde is een belangrijk vak, dat voor vele vervolgopleidingen een harde toelatingseis vormt. Sinds de lancering van StudySteps in september jl. zijn al 5.000 proefabonnementen afgesloten en hebben al veel leerlingen hun wiskunderesultaten verbeterd. De reacties zijn bijzonder positief, zoals ook deze reactie van een tevreden gebruiker: “StudySteps onderscheidt zich van andere vormen van steun. Oefensites zitten vaak niet zo goed in elkaar. Op StudySteps kun je kiezen wanneer je wilt oefenen, je bent niet gebonden aan vaste tijden. En er is niet iemand die controlerend naast je op je blad zit mee te kijken.” 

  Bezoek voor meer informatie: www.studysteps.nl

  *Onderzoek van de Noorse University of Science and Technology uit Trondheim – 2013  

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS