Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
2 December 2010
Artikel delen

InFocus LiteShow III

Categories

Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    InFocus Corporation, leverancier van digitale displaytechnologie, introduceert de InFocus LiteShow III draadloze adapter. De LiteShow III is te gebruiken in combinatie met elk merk projector, flatpanel of ander scherm met een VGA-ingang. De adapter zorgt ervoor dat gegevens, audio en video via een beveiligde draadloze verbinding met snelheden tot 150 Mbps en met een bereik van 91 meter eenvoudig kunnen worden gedeeld.

    Voor een eenvoudige integratie met professionele AV-installaties, beschikken de nieuwe modellen van InFocus projectoren over een ingebouwde aansluiting voor LiteShow III. LiteShow III is compatibel met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows 7, Mac, iPhone en Windows Mobile. Daarmee kunnen deelnemers aan bijeenkomsten met behulp van hun smart phone gemakkelijk informatie delen op een groot projectiescherm.

    “De InFocus LiteShow III biedt een krachtige oplossing voor draadloze verbinding en interactieve samenwerking”, aldus Robert Detwiler, product manager bij InFocus. “Presentatoren kunnen extra dynamiek aan vergaderingen of bijeenkomsten toe voegen door alle deelnemers, inclusief gebruikers van een smart phone of tablet PC, eenvoudig aansluiting te bieden voor het projecteren van informatie uit hun apparatuur. Het draadloos verbinden van een notebook of smart phone via LiteShow III naar een projector is net zo eenvoudig als het verbinden met een draadloze hotspot.”

    Eenvoudig, veilig en flexibel
    Nieuwe functies voor samenwerking maken het mogelijk om de apparatuur (zowel computers als draadloze apparatuur) van alle deelnemers in een vergaderingruimte te verbinden aan

    Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    Gerelateerd

    BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS