Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
13 March 2018
Artikel delen

Infotheek Group verovert titel Best Managed Company

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Infotheek Group is opnieuw tot Best Managed Company uitgeroepen. Bij de jaarlijkse verkiezing brengt Deloitte de best geleide bedrijven in kaart, waarbij onder andere de innovatiekracht, strategie en bedrijfsvoering worden onderzocht. Deze erkenning voor het midden- en grootbedrijf neemt Infotheek Group in ontvangst nadat het de afgelopen periode door Deloitte onder de loep is genomen. Dit resulteerde in een wetenschappelijk onderbouwde bedrijfsanalyse.

  Infotheek Group heeft een sterke positie verworven rond de circulaire economie – het verkopen van nieuwe, afgedankte en gerenoveerde producten zoals pc’s, schermen en notebooks – en heeft de ambitie de grootste circulaire IT-speler van Europa te worden. De Infotheek Group, waar Infotheek onderdeel van is, deed afgelopen jaar verschillende overnames, waaronder die van Scholten Awater en Centralpoint.nl. Daarmee veroverde de groep in één klap de markleiderspositie in de Benelux voor wat betreft end-useractiviteiten.

  Over Infotheek Group
  Infotheek Group is opgericht in 1991 en is Europees marktleider op het gebied van circulaire IT. De groep bestaat uit meerdere labels, waaronder resellers Infotheek en Scholten Awater, e-commerce gigant Centralpoint, distributeur Xeptor, rental organisatie Flex IT Rent en demo organisatie Added Dimension. Infotheek Group beschikt over het grootste refurbishment-centrum van Europa en biedt een uitgebreid producten en dienstenportfolio in diverse sectoren.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS