Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 May 2013
Artikel delen

Inschrijving MediaMasters 2013 van start

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Basisscholen kunnen zich weer inschrijven voor MediaMasters, het super spannende mediawijsheidspel voor groep 7 en 8. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (22-29 november 2013) laten duizenden leerlingen zien hoe mediawijs ze zijn. Met de hulp van opvoeders, leerkrachten en bibliotheken ervaren ze met MediaMasters de kansen van media en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd om alert en kritisch te zijn. MediaMasters is een initiatief van Mediawijzer.net om meer aandacht te geven aan mediawijsheid in het onderwijs.


   


  MediaMasters 2013


  Vorig jaar lieten meer dan 40.000 leerlingen met Mediamasters zien hoe mediawijs zij zijn. In 2013 komt Mediawijzer.net met een nieuwe editie. De leerlingen worden aan het begin van de week voor een uitdaging gezet. Lukt het ze dit doel te behalen? Slim omgaan met media, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Samen met hun klas gaan leerlingen aan de slag met media. Hoe presenteer je jezelf op internet? Hoe vind je betrouwbare informatie? Hoe maak je een blog? Leerlingen zullen deze vragen zowel in de klas als thuis met behulp van de bijbehorende MediaMissies oplossen.


   


  Inschrijven


  MediaMasters is onafhankelijk van niveau, voorkennis en achtergrond van leerlingen uit te spelen. MediaMasters kost gedurende de week slechts

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS