Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
12 February 2009
Artikel delen

IPON 2009: d

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Op initiatief van de onderwijspartijen SLBdiensten, APS IT-diensten, AVS en Vives wordt op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009, na het grote succes van vorig jaar, de tweede editie van IPON gehouden.

  IPON2009

  Op de IPON2009 kan het onderwijs zich weer laten inspireren en de kennis op het gebied van Onderwijs & ICT helemaal bijspijkeren middels het zeer uitgebreide congresprogramma en beursvloer waar meer dan 80 standhouders acte de présence zullen gaan geven.

  Digitale leermiddelen, multimedia en innovatieve toepassingen in de klas, leren op afstand, digitaal onderwijs, zoeken op het net en gaming: u vindt het allemaal op de IPON 2009!
  Maar ook nieuwe initiatieven als: De scholen Vrijmarkt, waarbij scholen hun eigen ontwikkelde creatieve toepassingen etaleren aan andere scholen. ‘De Teachmeet’: een informele bijeenkomst voor iedereen die nieuwsgierig is naar technologie, onderwijs, innovatie en creativiteit. Het Cinekid multimedia lab en Het Innovatie & Creatie Plein met allerlei toepassingen op het gebied van film, muziek en vodcasting. ‘De digishootout’, De IPON Awards, beursrondleidingen en ‘Het Learning Gateway’ terras.

  En wat denkt u van de onafhankelijke keynotes van o.a.: dr. Amber Walraven van de Universiteit Twente over de googlificatie van het onderwijs; Paul Vermeulen over de samenhang tussen leermiddelenkeuze en onderwijsbeleid; Jan Lepeltak met een multimediale keynote over smart learning en deep learning en Wilfred Rubens over democratisering van de technologie en de gevolgen voor het onderwijs. Daarnaast vindt u meer dan 100 parallelsessies, workshops en presentaties in de zalen van het Mediaplaza.
  Kortom: bent u leerkracht, docent, (bovenschools) ict-coördinator, directeur of (bovenschools) manager of geïnteresseerd in nieuwe ict-toepassingen voor het onderwijs, dan mag u IPON 2009 niet missen!
  Toegang is gratis bij voorinschrijving. Kaarten aan de deur kosten 15 euro.
  Meer informatie kunt u vinden via: www.ipononline.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS