Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
20 November 2015
Artikel delen

Kom met jouw klas in actie voor 3FM

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Zonder jouw hulp is 3FM Serious Request nergens. Spring die schoolbanken uit en kom met je klas in actie! Van koekjesbakken tot sponsorliften tot ramen lappen. Alles kan! Wacht niet langer en meld jouw of jullie actie aan op kominactie.3fm.nl

  3FM Serious Request helpt in 2015 aan het bouwen van een nieuwe toekomst in getroffen oorlogsgebieden. Jij als leraar of leerling kan daarbij helpen. Voor scholing, door scholing! 

  Lespakket

  3FM en Het Rode Kruis hebben samen lesmateriaal ontwikkeld over de stille ramp van dit jaar voor groep 7 en groep 8 van de basisscholen en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. 

  Ben je benieuwd wat de inhoud van het lespakket is? Saskia Weerstand (3FM DJ en presentatrice van Zapp) vertelt je in een notendop wat je kunt verwachten. 

  Gastlessen via het Rode Kruis

  Naast het lespakket biedt Het Rode Kruis kosteloos gastlessen en presentaties in het hele land met behulp van ruim honderd 3FM Serious Request vrijwilligers. De gastlessen zijn voor alle klassen, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen onder- en bovenbouw. De lessen worden ondersteund door een aantal interactieve spelvormen. 

  Voor meer informatie over de 3FM Serious Request 2015 gastlessen kun je hier terecht. De gastlessen kun je meteen hier aanvragen voor basisonderwijs en hier voor voortgezet onderwijs.

  Het is het beste om minimaal drie weken van te voren je gastles aan te vragen. Binnen 5 werkdagen nemen we dan contact met je op!

  Posters, stickers en een donatiebox

  Je kunt ook een donatiepakket aanvragen: een poster + stickers en een donatiebox. Klik hier.

  Acties aanmelden

  Scholen en klassen die zich inzetten voor 3FM Serious Request en het Rode Kruis kunnen zich aanmelden op de Kom In Actie-site. Daarmee laat je 3FM weten dat je ook meedoet aan 3FM Serious Request!

  Bedankt voor je hulp!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS