Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
9 March 2009
Artikel delen

Laat eens zien! deze maand vrij toegankelijk!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  In maart is de multimediale leeromgeving Laat eens zien! beschikbaar voor iedereen die er kennis mee wil maken. Geen inlogcodes of wachtwoorden maar meteen kijken en er mee aan de slag. Kijk samen met uw team naar Laat eens zien! en ervaar deze educatieve software.

  Laat eens zien! is een online leeromgeving waarin tientallen lespakketten zijn ondergebracht over de meest uiteenlopende onderwerpen, inclusief honderden interactieve opdrachten. Allemaal gebaseerd op het curriculum en de kerndoelen.

  Daarnaast beschikt de leeromgeving over een videobibliotheek waarin alle fragmenten uit de lessen middels meer dan duizend trefwoorden terug te vinden zijn. En de leeromgeving biedt nog meer! Want ook alle gangbare lesmethodes – inclusief de rekenmethodes – van alle grote uitgeverijen zijn gelinkt aan het materiaal van Laat eens zien! én Teleblik. Leerkrachten kunnen deze fragmenten klassikaal inzetten via het digitale schoolbord of als extra uitleg en instructie gebruiken.

  U heeft nog 4 weken vrije toegang om de leeromgeving van Laat eens zien! te ervaren als een welkome aanvulling op het primair onderwijs. Zien is geloven: ga naar www.laateenszien.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS