Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
19 February 2014
Artikel delen

Lancering One Two Print

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  HP is een samenwerking aangegaan met de onderwijsbedrijven Heutink ICT, Station to Station en Reinders ICT in de vorm van One Two Print: een complete printoplossing op maat voor het onderwijs. De beide partijen denken hiermee te voorzien in een uitgesproken behoefte. Tot op heden bestond er namelijk geen specifieke onderwijsgerichte oplossing op printgebied. One Two Print wordt in de markt gezet als een unieke oplossing die staat voor optimaal gebruikersgemak, heldere voorwaarden en een zeer scherpe prijsstelling. De oplossing wordt aangeboden in de vorm van drie pakketten (Print Basis, Print Plus en Print Extra), zodat elke school een keuze op maat kan maken. Op de IPON wordt One Two Print aan het onderwijs gepresenteerd.

  Volgens Rogier Borggreve, directeur Onderwijs bij de Odin Groep (waartoe Heutink ICT, Station to Station en Reinders ICT behoren), is het idee voor One Two Print niet uit de lucht komen vallen: “Wij kennen de onderwijspraktijk van dichtbij en hebben op een gegeven moment geconstateerd dat er veel klachten zijn op printgebied. Men vindt apparaten en software te ingewikkeld, contracten te onduidelijk en kosten te hoog. Daarom hebben wij besloten de markt te gaan verkennen, op zoek naar een geschikte partner om samen een oplossing voor dit vraagstuk te bieden. Zo kwamen we al snel bij HP terecht, een partij waarmee we al langer met veel succes samenwerken op het gebied van computerhardware.”

  Bij HP had men ook al enige tijd de ambitie om het onderwijs op maat te bedienen met een speciale printoplossing, aldus Managed Print Specialist Robert van ’t Hof: “Daardoor konden we samen snel schakelen. Het resultaat is een volwaardige en zeer gebruiksvriendelijke printoplossing op maat voor het onderwijs. Naast de zekerheid van een hoge printkwaliteit en een lange levensduur bieden we met One Two Print heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes. En zeker niet onbelangrijk: Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Met One Two Print kunnen scholen tot wel 35 procent besparen op de printkosten.”

  Meer informatie over One Two Print vindt u op www.onetwoprint.nl

   

  Over HP

  HP creëert nieuwe mogelijkheden, met technologie die een positieve invloed heeft op mensen, bedrijven, de overheid en de samenleving. HP, het grootste technologiebedrijf ter wereld, biedt een portfolio met printers, personal computers, software, diensten en IT-infrastructuur om de problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.com.

  Over de Odin Groep

  De Odin Groep is met zeven gespecialiseerde bedrijven de grootste IT-organisatie van Oost-Nederland. Tot de genoemde bedrijven behoren drie gerenommeerde onderwijsspecialisten: Heutink ICT, Station to Station en Reinders ICT. Met de gebundelde krachten van deze zusterbedrijven is de Odin Groep marktleider voor het primair onderwijs in Nederland. Meer informatie vindt u op www.odin-groep.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS