Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 March 2011
Artikel delen

Languagenut: 7 talen online in 1 leeromgeving

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Met het online taalprogramma Languagenut leren leerlingen meer dan 1000 woorden Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees en/of Japans. Languagenut biedt een kleurrijke, online leeromgeving inclusief woordenlijsten, songs, verhalen en taalspelletjes. Met een breed scala aan onderwerpen laat Languagenut kinderen op een prettige manier kennismaken met vreemde talen.

  Wat is Languagenut?
  Languagenut is een kindvriendelijke en toegankelijk vormgegeven online leeromgeving. De talen hebben allemaal dezelfde onderwerpen verdeeld over 4 x 6 = 24 units. Door dezelfde verhaaltjes en liedjes leren leerlingen de Nederlandse woorden en zinnen in de zeven talen en second language learners omgekeerd in het Nederlands. De units gaan over alledaagse onderwerpen als: tellen, familie, sporten, mijn lichaam, op de markt, dieren, muziek etc. Door gebruik te maken van spellen (luister en leer, paren vormen, memory, meerkeuze, galgje, boter-kaas-en-eieren), liedjes en verhaaltjes leren leerlingen spelenderwijs een taal.

  Voor wie is Languagenut geschikt?
  Languagenut is over de hele basisschool inzetbaar en vooral geschikt voor zelfstandig werk of in tweetallen. Tevens is deze uitgave ook zeer geschikt voor thuisgebruik in bijvoorbeeld tweetalige gezinnen.

  Meer informatie over Languagenut kunt u vinden via: www.schoolsupport.nl/artikel.php?1079

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS