Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
23 February 2009
Artikel delen

Laptops niet langer saai dankzij Designcontest

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De winnaars van de SURFSPOT.NL Designcontest, waarbij een laptop een nieuw uiterlijk moest worden gegeven, zijn bekendgemaakt. De ingezonden ontwerpen tonen aan dat het traditionele, relatief saaie uiterlijk van laptops voorgoed verleden tijd kan zijn.

  De Designcontest, die werd georganiseerd door BoostID en SURFSPOT.NL, ontving meer dan 200 ontwerpen en telde bijna 1000 stemmers. Vrijwel alle ingestuurde ontwerpen waren van hoge kwaliteit en zeer aan elkaar gewaagd. De jury stelde uiteindelijk een top 10 samen waar het publiek op kon stemmen. Woensdag 18 februari werd het beste ontwerp bekendgemaakt. ‘De Kus’ van designer en net afgestudeerde Mark van Dongen was met 208 stemmen de mooiste, beste en origineelste van alle ingezonden laptopskin-ontwerpen. Hij nam de nieuwste Macbook van Apple in ontvangst.

  Top vijf

  Jesper de Bruijn werd tweede met zijn ‘Toetsenbord’, met slechts 9 stemmen verschil met de nummer een. De derde prijs, met 122 stemmen, ging naar Danny Arntz werkzaam bij een webdesignbureau met zijn ‘Insomnia’ laptopskin. Jort Nijenhuis was met zijn ‘Creative Area’ ook blij met zijn 4e prijs en de vijfde prijs ging naar de enige dame in het gezelschap, de vmbo-scholiere Marije Konings, de ontwerpster van de ‘Fashion Victims’ laptopskin. De winnaars 3, 4 en 5 kregen allemaal een abonnement op Bright magazine.

  Studenten, leerlingen en medewerkers in het hoger- of basisonderwijs kunnen met korting via de partnershop van BoostID in www.surfspot.nl de laptopskins aanschaffen.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS