Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
20 March 2015
Artikel delen

Lifehacking.nl vindt nieuw huis bij Reshift Digital

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Lifehacking.nl wordt per 1 april toegevoegd aan het groeiende portfolio van Reshift Digital. De populaire website om slimmer te werken en moeiteloos te leven is door The Incredible Adventure verkocht aan de Haarlemse uitgever. Lifehacking.nl is een online platform met een hechte community waar dagelijks de meest uiteenlopende tips en trucs worden geplaatst om het leven nét even makkelijker te maken.

  Lifehacking.nl gaat over slimmer werken én leven. Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties. Lifehacking.nl organiseert regelmatig workshops, brainjams en lezingen over lifehacking-gerelateerde onderwerpen.

  “Lifehacking.nl is een waardevolle toevoeging aan ons merkenportfolio,” zegt Martin Smelt, directeur van Reshift Digital. “Dagelijks helpen wij onze lezers en bezoekers meer te halen uit hun apparatuur via onze computer- en gamesmerken. We bieden de helpende hand bij zakelijke oplossingen in onze business-to-business en educatieve activiteiten. Nu verbreden we onze horizon met ambitieuze plannen om het leven van alle Nederlanders te verrijken met innovatieve slimmigheden.”

  Frank Meeuwsen van The Incredible Adventure is verheugd dat Reshift Digital het stokje overneemt. “Na zeven jaar bouwen aan een geweldig platform was het tijd voor een partner die de volgende fase kan inluiden. Reshift Digital is een innovatief mediahuis en biedt een verfrissende visie voor verdere groei.” Meeuwsen blijft zeker nog zes maanden actief binnen Lifehacking.nl.

  Over Reshift Digital

  Reshift Digital is het grootste in informatietechnologie-gespecialiseerde mediahuis van Nederland, met marktleiders als Computer Idee, Vives, JFALL, Java Magazine, InsideGamer.nl, Gamer.nl, Media Totaal, Discovery Magazine, Linux Magazine, Power Unlimited en PCM, en het belangrijkste innovatie-event voor het onderwijs, IPON. We ontwikkelen mediaproducten op alle platformen: papier, tablet, internet en video. We creëren eigen producten zoals de Bendoo Box, organiseren events, en kunnen helpen met het creëren van bekendheid, beleving en resultaat.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS