Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
1 May 2012
Artikel delen

Media Ukkies: mediaopvoeding voor peuters en kleuters

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Peuters en kleuters groeien op in een wereld van TV, computers, mobieltjes en games. Deze media bieden ukkies ongekende mogelijkheden, zeker wanneer ouders dit goed begeleiden. Maar hoe stimuleer je de positieve effecten en wanneer moet je juist opletten en bijsturen? Daarom lanceert Mediawijzer.net in mei de campagne: Media Ukkies: mediaopvoeding voor peuters en kleuters.

  Een maand vol concrete handreikingen hoe ouders hun Media Ukkie kunnen helpen om op een goede en bewuste manier alle kansen te benutten die media bieden. Met handige tips, de MQ-test; de mediawijsheid-test voor ouders en de verkiezing voor de beste media voor ukkies (Media Ukkie Award 2012).

   

  Mediawijzer.net

  Mediawijzer.net heeft tot doel mediawijsheid in Nederland te bevorderen. Mediawijzer.net is een netwerkorganisatie waarin meer dan 600 organisaties, bedrijven en instellingen op het gebied van media zich hebben verenigd. De netwerkpartners van Mediawijzer.net verzorgen aansprekende projecten, spraakmakende initiatieven, solide onderzoeken en bundelen kennis die de Nederlandse burgers helpen hun mediawijsheid te vergroten. www.mediawijzer.net
   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS