Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
13 March 2014
Artikel delen

#meetgreettweet met EDUbloggers op de IPON2014

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Een EDUblogger is iemand met een hart voor onderwijs, die geregeld online een stukje plaatst. Alle EDUblogs gaan – de naam zegt het al – over onderwijs en educatie, maar daar houdt de overeenkomst wel op. Er zijn EDUblogs over lesgeven, over onderwijsontwikkelingen, over beleid, over de inzet van ict, over de rol van de bibliotheek, over dagelijkse beslommeringen in de klas… Variërend van basisonderwijs tot universiteit.
   
  Hoe verschillend ook, de overeenkomsten tussen EDUbloggers zijn belangrijker dan de verschillen, vinden ze zelf. Tijdens het jaarlijkse EDUbloggersdiner, een initiatief van Willem Karssenberg (alias Trendmatcher) en Karin Winters, worden dan ook altijd geanimeerde gesprekken gevoerd en vele schrijf-tips uitgewisseld.
   
  Nu is het hoog tijd voor de EDUbloggers om zich te presenteren tijdens de IPON van 2014. Wil je wel eens een EDUblogger de hand schudden of ermee in gesprek gaan over onderwijs? Wil je weten wat een EDUblogger beweegt om steeds stukjes te schrijven? Ben je fan van een speciale EDUblogger of van meet&greet-momenten? Wil je zelf gaan bloggen en heb je vragen over hoe je dat moet aanpakken? Wil je misschien zelf EDUblogger nummer 251 worden? Kom dan langs op de EDUbloggers-ontmoetingsplek [standnr E016] en vraag hen het hemd van het lijf.

  Nog niet ingeschreven voor de IPON doet dit dan nog snel. Bij voorinschrijving is de toegang gratis.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS