Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
9 December 2014
Artikel delen

Microsoft biedt gratis Office 365 ProPlus voor leerkrachten, leerlingen en studenten

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Leerkrachten, leerlingen en studenten kunnen vanaf nu gratis gebruik maken van Office 365 ProPlus als een onderwijsinstelling Office heeft aangeschaft voor haar leerkrachten en stafmederwerkers. Met deze licentie kunnen zij de bekende Office-programma´s als Word, Excel en PowerPoint op meerdere apparaten gebruiken, zoals pc’s, Macs, Windows 8-tablets, iPads en smartphones.

  Voor leerkrachten betekent dit aanbod, dat zij niet meer alleen op hun werk-pc toegang hebben tot Office. Zij zijn mobieler om te werken waar en wanneer zij maar willen. Met de Office 365 ProPlus-licentie mag iedere leerkracht Office downloaden en gebruiken op maximaal vijf pc´s of Macs en op vijf tablets, zoals een Windows 8-tablet of iPad. Op deze manier biedt Microsoft de docent de mogelijkheid om ‘21st century skills’ in de les toe te passen. Bijvoorbeeld door gebruik maken van OneNote Classroom Notebook Creator.

  Voor studenten is Office 365 een voorbereiding op toekomstig succes – IDC beoordeelde namelijk het kunnen werken met Office-programma’s als de nummer 3 in vaardigheden die werkgevers zoeken bij nieuwe werknemers. Hiermee is Office 365 niet alleen een handige tool voor nu, maar helpt het studenten ook de juiste vaardigheden te verkrijgen, die nodig zijn als zij de arbeidsmarkt betreden. Zeker gezien de krapte op de huidige arbeidsmarkt en de werkloosheid, is het belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken.

  Voor meer informatie en het verkrijgen van Office 365 ProPlus: www.office.com/getoffice365.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS