Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
31 March 2014
Artikel delen

Microsoft maakt Office Apps voor Ipad geschikt

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Microsoft maakt Office apps voor iPad geschikt. Er is ook een beperkte gratis versie. Het gaat om drie aparte apps voor Word, Excel en Powerpoint gekoppeld aan een abonnement van Office 365.

  Het gaat overigens om een native app. Je kan er documenten mee openen en bewerken. Ook het invoegen van foto’s en een integratie met OneDrive is mogelijk. Voor Excel kan je zelfs een numeriek toetsenbord oproepen wat het ingeven van cijfers makkelijker maakt.

  Naast de betalende versie kan je Office voor de iPad ook gratis gebruiken om documenten te lezen (maar niet te bewerken), dit inclusief het bekijken van PowerPoint-presentaties. Wel moet je minstens iOS 7.0 draaien op je toestel.

  Voor het bewerken en maken van documenten met Office voor iPad heeft de gebruiker een passend Office 365-abonnement nodig: Office 365 voor Thuisgebruik Premium, Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium, Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen, Office 365 Enterprise and Government E3 en E4, Microsoft Office 365 voor de overheid G3 en G4, Office 365 Education A3 en A4, Office 365 ProPlus of Office 365 voor Hoger Onderwijs

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS