Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
28 October 2008
Artikel delen

Mobile Game Quest daagt alle middelbare scholieren uit!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Op 1 november start de inschrijving en van 15 november 2008 tot en met 13 februari 2009 gaan leerlingen de strijd met elkaar aan. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 27 maart in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

  Mobile Game Quest is onderdeel van Games Atelier, een innovatief nieuw leermiddel voor het onderwijs. Door middel van de Mobile Game Quest kunnen docenten leerlingen kosteloos kennis laten maken met het nieuwe leermiddel Games Atelier. Scholieren van alle leeftijden, uit alle klassen van het voortgezet onderwijs kunnen deelnemen. De inschrijving verloopt via docenten. Voor inschrijving of meer informatie over Mobile Game Quest, ga naar de site van Games Atelier.
   
  In Games Atelier gebruiken scholieren mobiele telefoons, GPS en internet om samen spellen te maken, te spelen, te delen en achteraf te bekijken. Games Atelier is makkelijk in te passen in de dagelijkse les en ondersteunt onderwijsvernieuwing. Zo draagt Games Atelier bij aan eigentijds en inspirerend onderwijs dat aansluit bij de belevingswereld van jongeren.
   
  Games Atelier wordt naast de wedstrijd aangeboden in het reguliere aanbod van trainingen en workshops van Creative Learning Lab. Kijk voor meer informatie over deze specifieke workshop, overige trainingen of registratie op de site van Creative Learning Lab.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS